Indholdsstoffer

INGREDIENSER (INCI)FUNKTION
Acemannan

ACEMANNAN er en polysakkarid (lang sukkerstofkæde). ACEMANNAN har hovedansvaret for Aloe Vera’s unikke virkning. Høst og forarbejdningen har stor betydning for indholdet af ACEMANNAN i det færdige produkt. I AVIVIR Aloe Vera anvender vi kun Activ Aloe® som er den mest gennemtestede råvare, og eneste med garanti for at ACEMANNAN udgør minimum 10% af tørstoffet. Samtidig tilsætter vi et højt indhold i vore produkter, for at sikre at du får den bedste virkning. På emballagen kan du altid se, hvor mange % Aloe Vera produktet indeholder.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.
Alcohol Ingen AVIVIR produkter indeholder alkohol (sprit) Cetearyl Alcohol er ikke sprit, men plantebaseret fedtakohol, som er en blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner
AllantoinStammer fra lægeplanten kulsukkerrod. Har en beroligende virkning og modvirker irritation.
Aloe Barbadensis Leaf ExtractAloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med mere end 10% Acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.
Aloe Barbadensis Leaf Juice PowderQmatrix, som er tørret Activ Aloe. Den anvendte tørringsproces sikrer bl.a. bevarelsen af de vigtige Polysaccharider. I dag er der bred enighed om, at det er Polysacchariderne, der har den vigtigste funktion for Aloe Vera.
Aloe Vera Bladgel

Aloe Vera indeholder mange vitale og essentielle næringsstoffer, som vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer, alle i små mængder men med en synergistisk (understøttende) virkning. I Activ Aloe® Gel er der med garanti mere end 10% Polysaccharider. I dag er der bred enighed om, at det er Polysacchariderne, der har den vigtigste funktion for Aloe Vera.

Aluminium Hydroxide, findes ikke i AVIVIR produkter

AVIVIR Aloe Vera Deo Naturel overholder de strenge franske krav og indeholder mindre end 0,6% aluminium.

Aluminum StearateStabiliserer olien i emulsionen.
Aqua Er INCI-deklarationens ord for vand.
ArginineNaturlig aminosyre der anvendes som ph-regulator i lotions og cremer.
AromaBehagelig mintsmag.
Ascorbinsyre C-vitamin der er tilsat som antioxidant. Antioxidanter forhindrer, at produktet nedbrydes gennem iltning/oxidering.
Ascorbyl PalmitateEr et olieopløseligt Vitamin C produkt der modvirker oxidering af oliesubstanser.
Behenyl AlcoholEr en plantebaseret fedtalkohol, emollient olie og emulgator.
Benzoic AcidIndgår i et mildt konserveringsmiddel der består af: Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid og Benzoic Acid.
Beta-Glucan

 Er en Polysaccharide udvundet af svampe. Stimulerer produktionen af Collagen og optimerer og stimulerer hudens eget immunforsvar.

Butyrospermum Parkii (Shea Butter)Shea Butter er koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer. Det udvindes fra sheanødder ved hjælp af en speciel teknik. Sheabutter har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Det har desuden en beskyttende virkning, fordi en stor del af fedtstoffet er uforsæbbart - dvs. at de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig. I solcremer virker Shea Butter beskyttende og blødgørende på huden, og er samtidig med til at gøre solcremen vandafvisende.
C12-15 Alkyl BenzoateEn meget tynd olie som udvindes af vegetabilsk palmeolie. Olien er meget mild og hudvenlig, og den giver en dejlig fornemmelse på huden.
Camphor Stof der øger blodcirkulationen, varmer og stimulerer trætte muskler.
CanolaMeget stabil olie udvundet af rapsfrø, rig på umættede fedtsyrer.
Caprylyl GlycolEr et mildt overfedtningsmiddel, der forhindrer udtørring af huden.
Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran / Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 OleateEmulgator baseret på hvedeklid, som sikrer optimal opløselighed af aktiverne i gelen.
Capsicum Frutescens Er et peberekstrakt, der øger blodcirkulationen.
CarbomerEr et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.
Cellulose GumNaturligt fortykningsmiddel fremstillet af Cellulose.
CellulosepulverUdgør den vegetabilske kapsel som anvendes til Aloe Vera Kapsler.
Cera Alba Naturlig bivoks der nærer og beskytter huden (anvendes kun i Heat lotion).
Ceteareth-12Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.
Ceteareth-20

Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.

Cetearyl AlcoholEn plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.
Cetearyl Alcohol, Cetearyl GlucosideMilde, vegetabilske konsistensgivere baseret på Palmekerne- og kokosolie. Stabiliserer og fortykker.
Ceteth-20Se PEG-6 Stearate. (kun i Heat Lotion)
Cetyl PalmitateEn del af emulgeringssystemet.
Cetyl RicinoleateLet og ikke fedtende emollient olie der  gør huden silkeblød.
Chondrus Crispus PowderEr et naturligt fortyknings - og stabiliseringsmiddel, udvundet af havalger.
CI 75810Klorofyl (bladgrønt) udvundet af spiselige grønne planter som spinat, persille og brændenælde. E140
Citric Acid Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).
Citronsyre Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud). Det er et naturligt surhedsregulerende middel.
Cocamide DEA Er et fortykningsmiddel udvundet af kokosolie. Stoffet stabiliserer tillige skummet i shampooen.
Cocamido PropylbetainEt meget hudvenligt skumstof udvundet af kokosolie. Cocamido Propyl Betain giver et godt skum, og nedsætter markant irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer.
CocoglyceridesVegetabilsk triglycerid som er fremstillet af kokosolie.
Colour, findes ikke i AVIVIR produkterFindes ikke i AVIVIR produkter.
Dehydroacetic AcidIndgår i et mildt konserveringsmiddel der består af: Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid og Benzoic Acid.
Dibutyl AdipateEr en vegetabilsk olie, har en høj spreadability, og er god til at opløse solfilter. Den giver ikke fedtet hud ved brug, og tørrer derfor hurtigt ind i huden ved brug.
Dicaprylyl CarbonateNærende vegetabilsk olie, baseret på Palmekerneolie. Efterlader huden silkeblød.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl BenzoateOlieopløseligt organisk UVA-UVB filter med meget høj UVA beskyttelse. Solfilteret modvirker aldersforandringer i huden og neutraliserer desuden de frie radikaler.
Diethylhexyl Butamido TriazoneOlieopløseligt organisk UVB filter.
Disodium Laureth Sulfosuccinate Er et meget mildt og hudvenligt skumstof, der markant nedsætter irritationspotentialet fra de andre vaskeaktive stoffer.
Distarch PhosphateGiver cremer en god konsistens. Fjerner klæbrighed, når det påføres på huden uden hvidtning eller blankhed og er med til at give langvarig, behagelig hudfornemmelse.
Ethylhexyl StearateNærende vegetabilsk olie baseret på Palmekerneolie.
Ethylhexyl TriazoneOlieopløseligt organisk UVB filter. Produktet øger desuden vandfastheden i produktet og booster de andre filtre.
Eucalyptus Globulus Æterisk olie, der øger blodcirkulationen, giver varme og frisk duft.
Fusel Wheat Bran / Straw GlycosidesSe Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran / Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate.
Glycerin Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos- og/eller Palmekerneolie. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.
Glyceryl CaprateEr en emollient olie der letter udsmøringen af cremen.
Glyceryl CaprylateNærende Kokosolie derivat med antimikrobielle egenskaber.
Glyceryl Stearate CitrateNon-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.
Glyceryl Stearate SE Er en mild vegetabilsk emulgator baseret på stearinsyre. Virker blødgørende på huden.
Helianthus Annuus Seed CeraEr en naturlig Solsikkebaseret voks der stabiliserer cremen.
Helianthus Annuus Seed OilSolsikkeolie. Anvendes til at opløse bl.a. naturligt E vitamin med. Effekten er at vitaminet bliver langt bedre og mere ensartet fordelt i produktet. Har et højt indhold af fedtsyrerne omega 6 og 9.
HyaluronEr den opløselige Hyaluronsyre med de helt specielle polysaccharider der virker ekstremt fugtighedsbevarende og regenererende på huden, og skaber naturlig fylde og derved mindske mindre linjer og rynker – også solrynker.
Hyaluronic fillerEller Hyaluron, som er den opløselige Hyaluronsyre med de helt specielle polysaccharider der virker ekstremt fugtighedsbevarende og regenererende på huden, og skaber naturlig fylde og derved mindske mindre linjer og rynker – også solrynker.
Hydrated SilicaMineral, som hjælper med at polere tænderne ved tandbørstning og mindsker plaque, hvorved tænderne holdes glatte og rene.
Isostearyl IsostearateTriglycerid som gør huden elastisk, blød og smidig.
KaliumsorbatStoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud). Stoffet er et mildt konserveringsmiddel.
Magnesium StearateStabiliserer olien i emulsionen.
Mannose, Glukose, Beta-glucan, Sodium HyaluronatePolysaccharid complex der forøger dannelsen af melanin i huden, således at huden bliver hurtigere og mere ensartet brun.
MEA-Lauryl Sulfate Udvindes af kokos/ palmekerneolie. Stoffet anvendes for at forøge skumvolumen.
Menthol Stoffet er forekommende i pebermynteolie og anvendes på grund af sin kølende effekt.
Methyl Salicylate Også kaldet vintergrønolie. Stimulerer huden og lindrer kløe.
Methylisothiazolinone (MI), findes ikke i AVIVIR produkterFindes ikke i AVIVIR Aloe Vera produkter.
MI (Methylisothiazolinone), findes ikke i AVIVIR produkterFindes ikke i AVIVIR Aloe Vera produkter.
NatriumbenzoatStoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud). Stoffet anvendes til konservering. Det kendes af de fleste under navnet "Atamon".
NiacinamideVitamin B3, udvundet af vegetabilske råstoffer, virker beroligende, og har en understøttende virkning på Aloe vera, som genopbygger huden efter barbering.
Octocrylene, findes ikke i AVIVIR produkterfindes ikke i AVIVIR Aloe Vera produkter.
Octyl Stearate Er en tyndtflydende vegetabilsk olie udvundet af kokos/palmekerner. Stoffet blødgører og bevarer fugten i huden.
Octyldodecyl MyristateEn ekstrem tynd non-comedogen vegetabilsk olie, som ikke tilstopper porerne. Olien beskytter huden og efterlader den silkeblød.
Olus Tynd oxidationsstabil vegetabilsk olie, der nærer og beskytter huden.
Olus OilTynd oxidationsstabil vegetabilsk olie, der nærer og beskytter huden.
PanthenolFugtighedsbevarende vitamin B5, udvundet af vegetabilske råstoffer.
Parabener, findes ikke i AVIVIR produkterFindes ikke i Aloe Vera Groups produkter
Parfume, findes ikke i AVIVIR produkterFindes ikke i Aloe Vera Groups produkter.
PEG-120 Methyl Glucose Dioleate Dette fortykningsmiddel er baseret på glukose (druesukker) og er derfor meget mildt. Stoffet bruges i vid udstrækning i babyshampooer og kropsplejeprodukter til ansigtet og til sart hud.
PEG-14M Nedsætter friktionen ved shaving, således at skæret ”glider” hen over huden og giver en tættere barbering.
PEG-32Stabiliserer formuleringen.
PEG-6 Stearate, Ceteth-20, Glyceryl Stearate, Steareth-20 Er en kombineret emulgator og et konsistensgivende produkt baseret på vegetabilske ingredienser udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.
PEG-7 Glyceryl Cocoate Et vandopløseligt tilbagefedtningsmiddel udvundet af kokosolie. Det tilbagefører ren kokosolie til huden og modvirker derfor udtørring. Desuden letter det afskylningen af snavs og skum.
Perfume, findes ikke i AVIVIR produkterFindes ikke i Aloe Vera Groups produkter.
PhenoxyethanolKonserveringsmiddel.
Polyglyceryl-3 StearateNon-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.
Polyglyceryl-5 OleateSe Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran / Straw Glycosides, Polyglyceryl-5 Oleate.
Polyquaternium-10 Det er en cellulose udvundet af bomuldsfrø. Stoffet anvendes primært på grund af sin blødgørende effekt. Det modvirker statisk elektricitet, samler splittede hårender og gør håret lettere at sætte. Det er det suverænt mest anvendte konditioneringsmiddel.
Potassium AlumEt naturligt og vandopløseligt krystalliseret mineral med gode anti-bakterielle og anti-perspirante egenskaber, som tillader huden at ånde.
Potassium SorbateStoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud). Stoffet er et mildt konserveringsmiddel.
Potassium Sorbate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).
Pottasium alumEt naturligt og vandopløseligt krystalliseret mineral med gode anti-bakterielle og anti-perspirante egenskaber, som tillader huden at ånde. Alun indgår i Deo Naturel med 7%, hvilket giver 0,399% aluminium, som er langt under de strenge franske krav på 0,6%
Propanediol Er et vegetabilsk baseret ” moisturizer ” fugtighedsbevarende middel, udvundet af majs. Virker opløsende og fugtbevarende.
Pseudoalteromonas Ferment ExtractEr en Marine Polysaccharide med en ekstrem høj vand- og fugtbindings effekt.
Rhus Verniciflua Peel Cera/Rhus Succedanea Fruit CeraEr en naturlig plantebaseret voks der stabiliserer cremen.
Ricinus Communis Seed OilEr en plantebaseret olie der modvirker udtørring af huden.
Saccharide IsomeratePentavitin (Saccharide Isomerate): Stammer fra sukker. Er en utrolig effektiv fugt giver og bevarer Pentavitinen er god til tør hud, samt normal hud, den giver blødhed og smidighed til huden, og derved udsætter ældningen af huden.
Salicylic AcidMildt konserveringsmiddel der er godkendt af Ecocert & Svanen.
Shea Butter Se “Butyrospermum Parkii”.
Sodium BenzoateStoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud). Stoffet anvendes til konservering. Det kendes af de fleste under navnet "Atamon".
Sodium BenzoateMildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).
Sodium BicarbonateBaking soda (bagepulver) som mindsker dannelse af tandsten og er med til at give hvidere tænder.
Sodium Caprinoyl / Lauroyl LactylateEt mælkesyret baseret kompleks der har en positiv indflydelse på bakterier mellem tæer og i hudfolder. 
Sodium ChlorideKaldes også natriumklorid og er det samme som almindeligt kogsalt. Stabiliserer og fortykker vandfasen.
Sodium CitrateStabilisator.
Sodium Coco-SulfateVegetabilsk vaskeaktiv der giver et blødt skum.
Sodium Cocoyl GlutamateEn helt naturlig aminosyrebaseret tensid (vaskeaktivt stof) der anvendes på grund af sine meget fine vaskeegenskaber, men samtidig er utrolig mild og forhindrer udtørring af huden.
Sodium Cocoyl Hydolyzed Wheat Protein

Meget mildt vaskeaktivt stof baseret på hvedeprotein. Øger udskyldningen af vaskeaktiver fra hud  & hår.

Sodium HyaluronateEr den opløselige Hyaluronsyre med de helt specielle polysaccharider der virker ekstremt fugtighedsbevarende og regenererende på huden, og skaber naturlig fylde og derved mindske mindre linjer og rynker – også solrynker.
Sodium HydroxidepH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.
Sodium Laureth Sulfate Udvindes af kokos/palmekerneolie. Stoffet er den mest anvendte vaskeaktive substans i verden på grund af dets relative mildhed og gode skum egenskaber.
Sodium Lauroyl GlutamateNon-ethoxyleret vegetabilsk emulgator med regulerende egenskaber.
Sodium Lauroyl SarcosinateMildt skummemiddel.
Sodium PCA Fugtighedsbevarende aminosyrekomplex, udvundet af vegetabilske råstoffer. Anvendes fordi den effektivt øger optagelsen af fugt i huden.
Sodium SaccharinSødemiddel.
Sodium SalicylateEr et meget mildt konserveringsmiddel, der er certificeret af ECOCERT.
Sodium Stearoyl LactylateVegetabilsk og bionedbrydelig hudvenlig emulgator til lotions og cremer.
Sodium SulfiteSubstans der modvirker oxidation i produktet. Et konserveringsmiddel, der anvendes antioxidant.
Sorbitan SesquioleateVand i olie co- emulgator, der gør at cremen danner en beskyttende og stabil oliefilm/ barriere på huden.
SorbitolNaturligt Sødestof, som ikke skader tænderne.
Steareth-20 Se PEG-6 Stearate.
Stearic AcidBeskyttende konsistensgiver baseret på Palmekerneolie.
Stivelse fra kartoflerStivelse fra kartofler anvendes sammen med Aloe Vera i Aloe Vera Kapsler.
Titanium Dioxide - findes ikke i AVIVIR produkterFysisk solfilter. I naturen et forekommende hvidt pigment. Pigmentets funktion er at reflektere solens UVA + UVB stråler. Findes ikke i AVIVIR produkter.
Tocopherol Er det naturligt forekommende E-Vitamin. Forhindrer at de naturlige olier i produktet harskner/oxiderer. Virker antioxidant.
TocopherolVitamin E derivat der neutraliserer de frie radikaler. E-vitamin er stort set er lugtfrit. Det anvendes pga. sine antioxidante egenskaber.
Tosolin

Er bl.a. er sammensat af polysaccharider, dokumenteret til at mindske solrynker og give en mere ensartet og holdbar sommerglød. Tosolin øger også melanindannelsen, som sikrer huden en gylden farve hurtigere, og som derfor er med til at mindske senere solskoldning af huden.

TribeheninVegetabilsk konsistensgiver baseret på nærende fedtsyrer fra Palmekerneolie.
Triethanolamine, findes ikke i AVIVIR produkterFindes ikke i AVIVIR Aloe Vera produkter.
Triethyl Citrate Er et 100% naturligt stof med deodoriserende egenskaber.
UbiquinoneQ10
UreaUrea er en i huden forekommende substans også kendt som Carbamid. Stoffet befugter og blødgører og er specielt velegnet til tør hud, f.eks på albuer og fødder. 
Vaseline, findes ikke i AVIVIR produkterFindes ikke i AVIVIR Aloe Vera produkter.
Xanthan GumNaturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver som er fremstillet ved en naturlig gæring af Majs med Xanthomonas campestris.
Zinc PCAVirker anti-bakterielt og giver derved øget sebum kontrol.
Zink SulfateStabiliserer vandfasen i vand i olie emulsionen.
ÆblekoncentratKoncentrat af modne røde og gule æbler, tilsat til Drikke Aloe Vera Æble for smagens skyld.

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyheder
og brugertips fra Aloe Vera Group!


Certificering, kvalitet og kontrol
Klik på logoerne og læs mere...

logo_1.giflogo_2.giflogo_3.gif

youtube.giffacebook.gifFølg os på
FaceBook og YouTube