AVIVIR DRIKKE ALOE VERA

99,7% ALOE VERA


Activ Aloe® er udvundet af bladgelen fra friske og sunde Aloe Vera planter (Aloe Vera L. også kaldet Aloe Barbadensis M.) dyrket uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. 

 

De dokumenterede, gavnlige egenskaber:


Styrker immunforsvaret både indvortes og udvortes.  

Aloe Vera bidrager til kroppens naturlige forsvar mod mikroorganismer, og hjælper til at forbedre/förbättra kroppens immunforsvar. Aloe Vera hjælper til at opretholde/bibehålla en sund/frisk hud og sunde/friska slimhinder. Aloe Vera har en positiv virkning/påverkan ved træthed/trötthet og manglende overskud/energibrist og bidrager til at øge/öka kroppens modstandskraft.


Normaliserer den naturlige fordøjelse/matsmältningen og stabiliserer løs eller træg/trög mave/mage. Når maven/magen ikke fungerer helt, som den plejer/brukar, f.eks. ved at man oplever uregelmæssige/oregelbunden afføringer/avföring, kan Aloe Vera hjælpe til med at normaliserer fordøjelsessystemet/matsmältningen. Studier viser, at daglig indtagelse af Aloe Vera regulerer den naturlige mave-tarmfunktion, og bidrager til regelmæssig/regelbunden afføring og til en bedre protein optagelse/upptagning, reducerer mængden af gær/jäst-bakterier.  Aloe Vera bidrager til fysisk og psykisk velvære/välmående.


Medvirker til at bevare sunde/friska slimhinder i mave-tarmsystemet. Aloe Vera modvirker irritationer, som kan opstå f.eks. efter indtagelse af stærk, krydret/kryddad eller sur mad, kaffe, eller visse former for medicin. Aloe Vera medvirker til at vedligeholde/sköta mave-tarmfunktionen.


Aloe Vera bidrager til at vedligeholde/bibehålla kroppens epitellag (hud og slimhinder). Aloe hjælper til at opretholde en sund/frisk hud. Aloe Vera har anti-age egenskaber. Aloe Vera øger/ökar produktionen af kollagen, mindsker antallet af rynker og gør huden mere elastisk efter 3 måneders indtagelse/användning. Det vurderes/anses at Aloe Vera kan modvirke og reparere cutaneous photoaging (ældning/åldrande af huden pga. solens stråler).

 

Anbefalet dosis til voksne:

Til indtagelse: 1 spiseskefuld (15 ml) 2-3 gange daglig cirka 15 min. før hovedmåltid.

Til mundskyld: Skyl eller gurgl med 1 spiseskefuld et par gange daglig.
Indhold af Aloe Vera pr. daglig dosis er 29,9 – 44,9 g.

Den daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for almindelig varieret kost.


Holdbarhed: 3 måneder efter åbning i køleskab.Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
 Opbevares utilgængeligt for børn.

 AVIVIR Drikke Aloe Vera findes i 500 ml og 1000 ml flasker. Den klare væske smager en anelse syrligt/bittert. Hvis man ikke synes natursmagen er så rar, kan man blande med lidt vand eller frugt-juice. Afhængigt af høsttidspunktet kan produktet variere lidt i smag, lugt og farve.


HUSK at AVIVIR Drikke Aloe Vera:

Har et højt indhold af Aloe Vera (99,7 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste


SvaneLogoVeganLogo


INGR: Aloe Vera bladgel (Aloe Vera L.) 99,7% Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Citric Acid.


EAN (500 ML): 5708751981214


EAN-Drikke500Vejl. uds. ml DKK
Vejl. uds. 500 ml DKK 154,95
Vejl. uds. stk. DKK
Vejl. uds. stk. DKK 154,95
INGREDIENSER (INCI)FUNKTION
Aloe Vera BladgelAloe Vera indeholder mange vitale og essentielle næringsstoffer, som vitaminer, mineraler, enzymer og aminosyrer, alle i små mængder men med en synergistisk (understøttende) virkning. I Activ Aloe® Gel er der med garanti mere end 10% Polysaccharider. I dag er der bred enighed om, at det er Polysacchariderne, der har den vigtigste funktion for Aloe Vera.
NatriumbenzoatStoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud). Stoffet anvendes til konservering. Det kendes af de fleste under navnet "Atamon".
KaliumsorbatStoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud). Stoffet er et mildt konserveringsmiddel.
Citric Acid Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyheder
og brugertips fra Aloe Vera Group!


Certificering, kvalitet og kontrol
Klik på logoerne og læs mere...

logo_1.giflogo_2.giflogo_3.gif

youtube.giffacebook.gifFølg os på
FaceBook og YouTube