AVIVIR ALOE VERA CREME

80% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

Ren velvære med ren samvittighed

Det højere indhold af canola olie (i forhold til Lotion) gør cremen mere egnet til tør og sensibel hud, idet olierne på naturlig måde understøtter og supplerer hudens fedtproduktion samtidig med, at den tilfører huden de vitale stoffer fra Activ Aloe®.

 

Huden bliver "skadet" hver dag af f.eks. kulde, blæst, sol, forurening, udtørring eller kontakt med andet, som påvirker huden. Når det er værst reagerer huden med synlig rødme og irritation. For det meste er disse små skader i huden ikke synlige, men i længden mindsker de hudens elasticitet. Det høje indhold af Activ Aloe® (80%) styrker hudens forsvar, intensiverer fugttilførslen, beskytter og genopbygger.


Anvendes af både børn og voksne. 


HUSK at AVIVIR Aloe Vera Creme:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (80 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste


SvaneLogoKemiluppenMedInfoLogoVeganLogoAllergyAppLogo


INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract* (Aloe Vera Inner Leaf Gel), Canola Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract*, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Carbomer, Sodium Stearoyl Lactylate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopherol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.


EAN (500 ML): 5708751 970317


EAN-Creme500



Vejl. uds. 500 ml DKK 230,-
Vejl. uds. ml DKK
Vejl. uds. stk. DKK 230,-
Vejl. uds. stk. DKK
AVIVIR ALOE VERA CREME
INGREDIENSER (INCI)FUNKTION
Aloe Barbadensis Leaf ExtractAloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med mere end 10% Acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.
CanolaMeget stabil olie udvundet af rapsfrø, rig på umættede fedtsyrer.
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)Shea Butter er koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer. Det udvindes fra sheanødder ved hjælp af en speciel teknik. Sheabutter har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Det har desuden en beskyttende virkning, fordi en stor del af fedtstoffet er uforsæbbart - dvs. at de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig. I solcremer virker Shea Butter beskyttende og blødgørende på huden, og er samtidig med til at gøre solcremen vandafvisende.
Glyceryl Stearate CitrateNon-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.
Cetearyl AlcoholEn plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.
Stearic AcidBeskyttende konsistensgiver baseret på Palmekerneolie.
Sodium Lauroyl GlutamateNon-ethoxyleret vegetabilsk emulgator med regulerende egenskaber.
CarbomerEr et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.
Sodium Stearoyl LactylateVegetabilsk og bionedbrydelig hudvenlig emulgator til lotions og cremer.
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.
Tocopherol Er det naturligt forekommende E-Vitamin. Forhindrer at de naturlige olier i produktet harskner/oxiderer. Virker antioxidant.
Sodium BenzoateMildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).
Potassium Sorbate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).
Sodium HydroxidepH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.
Citric Acid Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyheder
og brugertips fra Aloe Vera Group!


Certificering, kvalitet og kontrol
Klik på logoerne og læs mere...

logo_1.giflogo_2.giflogo_3.gif

youtube.giffacebook.gifFølg os på
FaceBook og YouTube