AVIVIR ALOE VERA ANTI WRINKLE DAY CREME

75% ØKOLOGISK ALOE VERA

Uden parabener - Uden parfume - Uden farve - Uden mineralolie = AVIVIR

Mindre rynker nu og for altid

Økologisk Aloe Vera mindsker skaderne fra sol, frost, forurening m.m., og holder dermed huden blød og smidig. Glucuronsyre og hyaluronsyre forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker.

 

Genopbyggende og foryngende dagcreme. Økologisk Aloe Vera reparerer, beroliger og gennemfugter huden. Cremens indhold af Hyaluronsyre forbedrer hudens evne til at binde fugt, skabe naturlig fylde og derved mindske linjer og rynker. Cremen forbedrer hudens generelle struktur. Blødgørende Sheabutter beskytter mod fugttab og efterlader huden silkeblød og smidig.

 

Se også AVIVIR Aloe Vera Night Creme

 

HUSK at AVIVIR Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (75 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste

 


SvaneLogoKemiluppenMedInfoLogoVeganLogoAllergyAppLogo


INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract* (75%), Isostearyl Isostearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract* (2%), Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronat, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium PCA, Xanthan Gum, Aqua, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Arginine, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate.


EAN: 5708751363003


EAN-AWday



Vejl. uds. 50 ml DKK 135,-
Vejl. uds. ml DKK
Vejl. uds. stk. DKK 135,-
Vejl. uds. stk. DKK
AVIVIR ALOE VERA ANTI WRINKLE DAY CREME
INGREDIENSER (INCI)FUNKTION
Aloe Barbadensis Leaf ExtractAloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med mere end 10% Acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.
Isostearyl IsostearateTriglycerid som gør huden elastisk, blød og smidig.
Cetearyl AlcoholEn plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)Shea Butter er koldpresset, forædlet og lugtsvag vegetabilsk fedt, som er rig på umættede fedtsyrer. Det udvindes fra sheanødder ved hjælp af en speciel teknik. Sheabutter har særdeles hudvenlige egenskaber, hvoraf blødgøring og regenerering er de vigtigste. Det har desuden en beskyttende virkning, fordi en stor del af fedtstoffet er uforsæbbart - dvs. at de gavnlige fedtstoffer ikke fjernes fra huden, når man vasker sig. I solcremer virker Shea Butter beskyttende og blødgørende på huden, og er samtidig med til at gøre solcremen vandafvisende.
Glyceryl Stearate CitrateNon-ethoxyleret, plantebaseret emulgator.
Sodium HyaluronateEr den opløselige Hyaluronsyre med de helt specielle polysaccharider der virker ekstremt fugtighedsbevarende og regenererende på huden, og skaber naturlig fylde og derved mindske mindre linjer og rynker – også solrynker.
Stearic AcidBeskyttende konsistensgiver baseret på Palmekerneolie.
Sodium Lauroyl GlutamateNon-ethoxyleret vegetabilsk emulgator med regulerende egenskaber.
Sodium PCA Fugtighedsbevarende aminosyrekomplex, udvundet af vegetabilske råstoffer. Anvendes fordi den effektivt øger optagelsen af fugt i huden.
Xanthan GumNaturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver som er fremstillet ved en naturlig gæring af Majs med Xanthomonas campestris.
Aqua Er INCI-deklarationens ord for vand.
Tocopherol Er det naturligt forekommende E-Vitamin. Forhindrer at de naturlige olier i produktet harskner/oxiderer. Virker antioxidant.
Helianthus Annuus Seed OilSolsikkeolie. Anvendes til at opløse bl.a. naturligt E vitamin med. Effekten er at vitaminet bliver langt bedre og mere ensartet fordelt i produktet. Har et højt indhold af fedtsyrerne omega 6 og 9.
ArginineNaturlig aminosyre der anvendes som ph-regulator i lotions og cremer.
Sodium BenzoateMildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Sodium benzoate (kosmetik) og Natriumbenzoat (kosttilskud).
Citric Acid Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).
Potassium Sorbate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyheder
og brugertips fra Aloe Vera Group!


Certificering, kvalitet og kontrol
Klik på logoerne og læs mere...

logo_1.giflogo_2.giflogo_3.gif

youtube.giffacebook.gifFølg os på
FaceBook og YouTube