Lab_FotosTV_210px

Activ Aloe®

Activ Aloe® er samme Aloe Vera (fra Aloecorp, U.S.A.) som vi har brugt siden Aloe Vera Groups etablering. Grundprincipperne i forarbejdningen er stort set de samme, men i løbet af årene er produktet løbende udviklet, og vi har nu en meget stor viden om stofferne i Aloe Vera. 


Man ved bl.a., at de vigtige acetylerede polysaccharider (acemannan) nedbrydes af enzymer og bliver ødelagt, hvis råvaren ikke pasteuriseres på det rigtige tidspunkt. Disse polysaccharider har meget stor betydning for det færdige produkts egenskaber. 


Aloecorp har nu en meget styret høst og forarbejdningsproces, som sikrer bevarelsen af de aktive stoffer og at nedbrydning undgås. 


Hvert batch analyseres for tilstedeværelsen af de vigtige indholdsstoffer inden frigivelse. Kun det, som lever op til de skrappe krav, kan kaldes Activ Aloe®. På Aloecorps marker i Tampico i Mexico dyrkes Aloe Vera planterne selvfølgelig uden brug af kunstgødning, ukrudts- eller skadedyrsbekæmpelsesmidler. 


Der anvendes kun hånd'plukkede’ blade fra fuldt udvoksede planter.


www.aloecorp.comAloecorp Fair Trade praksis

Fairtrade Labelling Organizations International – international paraply organisation


Fairtrade Labelling Organizations (FLO) International er den verdensomspændende Fair Trade organisation for certificering og standardisering med hovedkontorer i Bonn, Tyskland.


FLO Internationals målsætning er at forbedre situationen for dårligt stillede producenter i udviklingslandene, typisk i landbrugssamfund, og opgaverne vedrører fastlæggelse af passende lønninger og levevilkår, samt sikring af arbejdsmiljø m.m.


Virksomheder, der er involveret i international handel, kan ansøge om en inspektion og efterfølgende Fair Trade certificering. Certificeringen anvendes på produktetiketter, hvilket gør forbrugere i stand til at finde frem til de varer, der opfylder indgåede aftaler om standarder for en fair behandling.


Hvilken type produkter hører under Fair Trade certificeringen?

Primærprodukterne, der hører under Fair Trade certificeringen omfatter landbrugsprodukter som kaffe, kakao, the, sukker, frugt, ris etc. FLO føjer løbende flere emner til listen, der for nylig blev udvidet og nu også omfatter forarbejdede produkter som eksempelvis fodbolde og andre sports bolde. Aloe Vera er imidlertid IKKE omfattet af Fair Trade certificeringsprogrammet.


Aloe Vera og Fair Trade

Som nævnt ovenfor er Aloe Vera ikke et landbrugsprodukt, der hører under FLOs Fair Trade certificeringsprogram. Alligevel har Aloecorp bevaret sin førende position, ved også at efterleve international Fair Trade praksis i alle virksomhedens aktiviteter.


Aloecorp’s rolle inden for Fair Trade praksis

Aloecorp har altid betragtet sig selv som førende inden for branchen på alle områder af virksomhedens aktiviteter. Virksomheden har konsekvent været proaktiv ved at hæve standarden for videnskabelig teknologi, produkter og service for at opfylde og overgå branchens og kundernes forventninger. Uanset om Aloecorps kunder er distributørernes repræsentative partnere, leverandører af færdigfremstillede varer eller kunder, kan de altid være sikre på, at Aloecorp altid har og altid vil fortsætte med at efterleve Fair Trade praksis, selvom det ikke er ”påkrævet” for virksomheden (Aloe Vera er som sagt ikke på listen over Fair Trade råvarer, der er kvalificeret til certificering).


Udover Aloe Vera plantagen og produktionsfaciliteter i Lyford, Texas, er Aloecorps eneste anden plantage beliggende i Gonzalez, Mexico. Denne platage har været i drift siden 1990. Aloe Vera planten, som er en subtropisk sukkulent plante, vokser bedst i den type varme og fugtige klima, der findes i Mexico. Efter en periode med hård frost på Texas-plantagen i december 1989 og januar 1990, flyttede Aloecorp sin Aloe Vera plantage til Mexico.


Aloecorp er stolt over den tætte relation, der er skabt mellem alle virksomhedens ansatte og har altid påskønnet den vigtige rolle, som de mexicanske ansatte spiller for virksomhedens aktiviteter.


Aloecorp i Mexico

Aloecorp beskæftiger 250-300 medarbejdere på faciliteterne i Mexico afhængig af sæsonen.

Virksomhedens filosofi er fortsat at være førende inden for medarbejder goder og erstatningsordninger til de ansatte, der rækker ud over de almindeligt gældende ordninger hos de fleste andre landbrugsvirksomheder, der opererer i Mexico.


Nedenfor er eksempler på dette:

 • Ansatte er aflønnet mere end 12-15 % over gennemsnitslønnen 
 • Baseret på mexicansk lovgivning, betales ansatte for syv dages arbejde, selvom de kun arbejder 6 dage. Hvis ansatte arbejder en ekstra dag får de overarbejdsbetaling.
 • Overarbejde betragtes som de timer, der ligger udover en 40-timers arbejdsuge, og ansatte bliver betalt dobbelt løn på helligdage.
 • Ansatte får 9 betalte feriedage.
 • Aloecorp uddeler madkuponer til de ansatte, som et frynsegode til en værdi af $50 - $150 om måneden afhængig af kriterier som f.eks. anciennitet.
 • Virksomheden stiller bustransport til rådighed til og fra arbejde for alle ansatte i forskellige nabobyer. Endvidere har Aloecorp også en godtgørelsesordning for benzin til de ansatte, der kommer kørende langvejs fra.
 • De ansatte er omfattet af Mexicos Social Medical Program, hvor Aloecorp dækker alle de tilhørende omkostninger.  
 • Der er omklædningsrum til rådighed for alle ansatte.
 • Aloecorp betaler college omkostningerne til de medarbejderes børn, der har et ”B” gennemsnit eller bedre.
 • Aloecorp har en godtgørelsesordning for firmabil med betalt brændstof til nøglemedarbejdere, der ellers ikke selv ville være i stand til at erhverve sig et køretøj.
 • Et særligt formelt pristildelingsprogram (Service Award Program) er sat i værk for at belønne de ansatte efter 5-års intervaller. Det starter ved 5 års ansættelse.
 • Aloecorp har for nylig brugt millioner af dollars på renovering og opgradering faciliteterne i Texas og Mexico. Det omfattede en forbedring af de overordnede faciliteter som f.eks. bedre klimaanlæg, luftgennemstrømning og andre vigtige ting, der er med til at skabe et effektivt og mere behageligt arbejdsmiljø.
 • Virksomheden holder en årlig fest i december og uddeler en god bonus til alle ansatte.


Aloecorp er fast besluttet på fortsat at sikre deres ansatte i Mexico med en arbejdsplads af højeste kaliber og kvalitet – en arbejdsplads som også har en positiv afsmittende effekt på de ansattes private situation. Virksomheden er altid gået længere og udover forventningerne når det gælder anerkendelse og belønning af de hårdtarbejdende ansattes indsats i Mexico.


Aloecorp fortsætter det store engagement med at implementere innovative politikker, praksis og procedurer, der sørger for et eksemplarisk arbejdsmiljø for alle ansatte.


Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyheder
og brugertips fra Aloe Vera Group!


Certificering, kvalitet og kontrol
Klik på logoerne og læs mere...

logo_1.giflogo_2.giflogo_3.gif

youtube.giffacebook.gifFølg os på
FaceBook og YouTube