Aloe Vera Group ApS - Firmaprofil

Historien om Aloe Vera Group

I 1989 stiftede jeg firmaet Aloe Vera Group ApS. Ideen til firmaet udsprang under et rejseophold i Australien, hvor en rejsefælle blev slemt solskoldet. De lokale anbefalede at smøre Aloe Vera gel direkte på forbrændingen. Til vores store forundring forsvandt smerten, og efter få dage var huden helet.


Jeg blev nysgerrig, og søgte straks viden om planten. Inden ferien var omme, havde jeg købt et lille hæfte om Aloe Vera planten. Min nysgerrighed forsatte. Da jeg kom hjem til Danmark, gik jeg på biblioteket for at søge artikler og dokumentation, som kunne underbygge de historier, jeg havde læst om. Jeg blev klar over, at Aloe Vera planten var helt unik, og at gelen fra denne plante både kunne bruges til udvortes og indvortes brug.


Nogle år senere, på en rejse til Thailand, stødte jeg igen på Aloe Vera planten. Denne gang bragte jeg nogle eksemplarer med hjem til Danmark. Aflæggere blev givet som gaver til venner og bekendte, der alle kunne berettede om gode resultater, efter at have brugt gelen direkte fra bladene.

På daværende tidspunkt var det ikke muligt at købe Aloe Vera gel i Danmark. Det måtte der gøres noget ved. Jeg stiftede Aloe Vera Group ApS, og produkterne Aloe Vera Gel og Aloe Vera Naturel blev startskuddet til den serie af hudplejeprodukter og kosttilskud, som i dag hedder ”AVIVIR Aloe Vera”.


AVIVIR Aloe Vera 
Hele vejen igennem har mit udgangspunkt været at skabe et menneskeligt og miljøvenligt koncept. Respekten for andre mennesker, og deres mulighed for at leve et sundt og værdigt liv, har altid været centralt i vores bevidsthed. Vi bruger derfor mange ressourcer på at være på forkant med den sidste nye viden om Aloe vera, konservering og tilsætningsstoffer, og vi bruger vores viden aktivt, når vi udvikler produkter.


Dette koncept har betydet, at vi igennem snart 20 år har skabt en serie af naturlige plejeprodukter og kosttilskud, som er skånsomme overfor vores fælles miljø, og som ikke indebærer risiko for den enkeltes sundhed. Personligt giver det en stor tilfredsstillelse at udvikle produkter, som indgår i et sundt kredsløb og ikke belaster vores natur.


Af samme grund blev produkterne i 2008 døbt ”Avivir”, som kommer af spansk og betyder: ”Lad os leve” eller ”Nu lever vi”. AVIVIR er et centralt omdrejningspunkt i hele produktionen – lige fra plante til produkt. Vores fremstillingsprocedurer og emballager er miljøvenlige. Flere af vores produkter er svanemærkede, og alle produkter er 100 % fri for parfume, parabener, farvestoffer, triethanolamine og petrolatum.


Højt indhold af økologisk Aloe Vera

Hovedingrediensen i AVIVIR Aloe Vera serien er en særlig virksom Aloe Vera gel (Activ Aloe®), som er udvundet af sunde, økologiske Aloe Vera planter. Et af de vigtigste kendetegn for vores serie er, at alle produkterne har et højt indhold af økologisk Aloe Vera. Vores Shampoo og Skin Wash indeholder 50 %, hudplejeprodukterne 70-99,5 % og kosttilskuddene 95-99,4 %. Et højt indhold af Aloe Vera er nødvendigt, hvis produkter skal leve op til de egenskaber, man forbinder Aloe Vera med.


Venlig hilsen

Jesper Hummeluhr

Aloe Vera Group ApS

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyheder
og brugertips fra Aloe Vera Group!


Certificering, kvalitet og kontrol
Klik på logoerne og læs mere...

logo_1.giflogo_2.giflogo_3.gif

youtube.giffacebook.gifFølg os på
FaceBook og YouTube