AVIVIR ALOE VERA ANTI-AGE SUN FACE SPF 15 - Mellem solbeskyttelse

70% ØKOLOGISK ALOE VERA


Uden parfume


Sommerdagcreme til ansigt, hals og bryst - der modvirker soleksem.

Brug AVIVIR Aloe Vera Anti-Age Sun Face både når du solbader og som sommer­­dagcreme – også under make-up. AVIVIR Aloe Vera Anti-age Sun Face inde­holder Bio Active Aloe Vera, Hyaluron og Tosolin, der modvirker solens udtørring, solrynker, sol­eksem og ældning af huden ­samtidig med, den giver din hud en mere ensartet gylden farve hurtigere. Din sommerglød holder i længere tid – også efter ferien er slut. Med Bio Active Aloe Vera i ­solproduktet, skal du ikke behandle sol­eksem, men du kan sikkert helt undgå det.


Soleksem? 

Vi ved allerede gennem mange år på markedet i ind- og udland via testimonials samt forhandlernes og forbrugernes positive udsagn, at AVIVIR solprodukter forebygger soleksem, og passer på din hud.

Mange bruger allerede AVIVIR Aloe Vera netop mod soleksem. Vi har ind­bygget Bio Active Aloe Vera i selve solproduktet, så du ikke skal behandle soleksem, men du sikkert helt kan undgå det. Vi har gennem en undersøgelse på mere end 20 personer sidste år fået bekræftet det, vi allerede vidste: Mere end 85% fik en positiv effekt på deres soleksem. En af deltagerne udtaler f.eks.: ”Har aldrig kunnet finde noget, der virkede. Nu kan jeg være i solen også i Spanien, uden den svie og smerte, som soleksemen giver mig”.


Fyldt med virksomme polysaccharider

  • 70% Bio Active Aloe Vera med min. 10% af de vigtige polysaccharider Acemennan, der styrker hudens immunforsvar. Beskytter huden mod ældning og soleksem.
  • 0,1% Hyaluron, som er de helt specielle polysaccharider, der øger hudens evne til at bevare fugt og mindsker dermed solrynker.
  • 0,1% Tosolin, der bl.a. er sammensat af polysaccharider, dokumenteret til at mindske solrynker og give en mere ensartet og holdbar sommerglød. Tosolin øger også melanindannelsen, som sikrer huden en gylden farve hurtigere, og som derfor er med til at mindske senere solskoldning af huden. (Du kender måske allerede Tosolin og melanin-effekten fra AVIVIR Aloe Vera After Sun).


Generelle Solråd: 

Ingen solprodukter giver 100% beskyttelse. Den bedste beskyttelse opnås ved at opholde sig i skyggen eller at have tøj på. Husk at gentage påsmøring jævnligt og især efter badning eller brug af håndklæde. Undgå for lang tid i solen selvom du har beskyttelse på.

 

PLETTER: For at undgå pletter på tøjet, er det en god ide, at lade Sun Lotion tørre ind i huden, før tøjet tages på. Kommer der alligevel ved et uheld pletter på tøjet, kan de fjernes ved at komme opvaskemiddel (uden farve) på, og lade tøjet ligge i en lufttæt pose natten over. Herefter vaskes tøjet på normal vis.


HUSK at AVIVIR Aloe Vera Anti-age Sun Face:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (70 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste


SvaneLogoKemiluppenMedInfoLogoVeganLogo


INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract* (70%), Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Mannose, Glucose, Beta-glucan, Saccharide Isomerate, Sodium Levulinate, Sodium Hyaluronate, Aqua, Acrylates/10-30 Alkyl Acrylate Cross-polymer, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Citrate, Sorbic Acid, Potassium Sorbate.


EAN: 5708751415009


EAN-Sunface50


Vejl. uds. 50 ml DKK 135,-
Vejl. uds. ml DKK
Vejl. uds. stk. DKK 135,-
Vejl. uds. stk. DKK
AVIVIR ALOE VERA ANTI-AGE SUN FACE SPF 15 - Mellem solbeskyttelse
INGREDIENSER (INCI)FUNKTION
Aloe Barbadensis Leaf ExtractAloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med mere end 10% Acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.
Dibutyl AdipateEr en vegetabilsk olie, har en høj spreadability, og er god til at opløse solfilter. Den giver ikke fedtet hud ved brug, og tørrer derfor hurtigt ind i huden ved brug.
Ethylhexyl TriazoneOlieopløseligt organisk UVB filter. Produktet øger desuden vandfastheden i produktet og booster de andre filtre.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl BenzoateOlieopløseligt organisk UVA-UVB filter med meget høj UVA beskyttelse. Solfilteret modvirker aldersforandringer i huden og neutraliserer desuden de frie radikaler.
Distarch PhosphateGiver cremer en god konsistens. Fjerner klæbrighed, når det påføres på huden uden hvidtning eller blankhed og er med til at give langvarig, behagelig hudfornemmelse.
Glyceryl Stearate SE Er en mild vegetabilsk emulgator baseret på stearinsyre. Virker blødgørende på huden.
Glycerin Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.
Cetearyl AlcoholEn plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.
Ceteareth-20

Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.

Tocopheryl Acetate 
Mannose 
Glucose 
Beta-Glucan

 Er en Polysaccharide udvundet af svampe. Stimulerer produktionen af Collagen og optimerer og stimulerer hudens eget immunforsvar.

Saccharide IsomeratePentavitin (Saccharide Isomerate): Stammer fra sukker. Er en utrolig effektiv fugt giver og bevarer Pentavitinen er god til tør hud, samt normal hud, den giver blødhed og smidighed til huden, og derved udsætter ældningen af huden.
Sodium Levulinate 
Sodium HyaluronateEr den opløselige Hyaluronsyre med de helt specielle polysaccharider der virker ekstremt fugtighedsbevarende og regenererende på huden, og skaber naturlig fylde og derved mindske mindre linjer og rynker – også solrynker.
Aqua Er INCI-deklarationens ord for vand.
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.
Ceteareth-12Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.
Cetyl PalmitateEn del af emulgeringssystemet.
Xanthan GumNaturlig og biologisk nedbrydeligt fortykningsmiddel og konsistensgiver som er fremstillet ved en naturlig gæring af Majs med Xanthomonas campestris.
Sodium HydroxidepH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.
Citric Acid Naturlig citronsyre der regulerer pH værdien. Stoffet benævnes forskelligt: Citric Acid (kosmetik) og Citronsyre (kosttilskud).
Sodium CitrateStabilisator.
Sorbic Acid 
Potassium Sorbate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyheder
og brugertips fra Aloe Vera Group!


Certificering, kvalitet og kontrol
Klik på logoerne og læs mere...

logo_1.giflogo_2.giflogo_3.gif

youtube.giffacebook.gifFølg os på
FaceBook og YouTube