AVIVIR ALOE VERA KIDS SUN SAFE LOTION SPF 30 – Høj solbeskyttelse

70% ØKOLOGISK ALOE VERA


Uden parfume

Vandafvisende solprodukt børn

Vandafvisende, uparfumeret solbeskyttelse til børn med høj solbeskyttelser. Kids Sun Safe har et unikt højt indhold af økologisk Aloe Vera, plejende olier og beskyttende E-vitamin, som effektivt mindsker risikoen for skader senere i livet. Giver både beskyttelse mod solens UVA og UVB stråler og kan modvirke soleksem.


Soleksem? 

Vi ved allerede gennem mange år på markedet i ind- og udland via testimonials samt forhandlernes og forbrugernes positive udsagn, at AVIVIR solprodukter forebygger soleksem, og passer på din hud.


Hører du til dem, der ikke kan nyde solen i hverken mildere og kraftigere grad, hjemme og i udlandet, er løsningen sandsynligvis AVIVIR Sun Lotions med sit høje indhold af Activ Aloe.


Generelle Solråd: 

AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion giver ikke 100 % beskyttelse. Den bedste beskyttelse opnås ved at opholde sig i skyggen eller at have tøj på. Sun Lotion bør påsmøres før ophold i solen og i rigelige mængder (en håndfuld til hele kroppen). Husk at gentage påsmøring jævnligt og især efter badning eller brug af håndklæde. Undgå for lang tid i solen selvom du har beskyttelse på.

 

PLETTER: For at undgå pletter på tøjet, er det en god ide, at lade Sun Lotion tørre ind i huden, før tøjet tages på. Kommer der alligevel ved et uheld pletter på tøjet, kan de fjernes ved at komme opvaskemiddel (uden farve) på, og lade tøjet ligge i en lufttæt pose natten over. Herefter vaskes tøjet på normal vis. 


HUSK at AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion:

Er Svanemærket

Har et højt indhold af økologisk Aloe Vera (70 % Activ Aloe®)

Er fremstillet med respekt for både mennesker og natur

Er biologisk let nedbrydelig og omsluttes af en miljøvenlig emballage

Er et sikkert valg til de kvalitets- og miljøbevidste


SvaneLogoKemiluppenMedInfoLogoVeganLogo


INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract* (70%), Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Glycerin, Diethylhexyl Butamido Triazone, Aqua, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Sodium Levulinate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Sodium Hydroxide, Sorbic Acid, Potassium Sorbate.


EAN: 5708751435007


EAN-KidsSunSafeTube150


Vejl. uds. 150 ml DKK 139,95
Vejl. uds. ml DKK
Vejl. uds. stk. DKK 139,95
Vejl. uds. stk. DKK
AVIVIR ALOE VERA KIDS SUN SAFE LOTION SPF 30 – Høj solbeskyttelse
INGREDIENSER (INCI)FUNKTION
Aloe Barbadensis Leaf ExtractAloe Vera benævnes Aloe Barbadensis i kropsplejeprodukterne. Det er den flydende, rene Aloe Vera (Activ Aloe® gel med mere end 10% Acemannan), der er fremstillet fra gelen i det indre af Aloe Vera plantens sunde blade. Aloe Vera planterne er dyrket økologisk. Activ Aloe® gel har særdeles gode hudplejende egenskaber. Den hjælper med at genopbygge hudens celler, øger blodgennemstrømningen, tilfører huden fugt. Aloe Vera med højt indhold af acemannan kan reducere oxidativ stress, og er fantastisk til at forebygge degenerering af huden.
Dibutyl AdipateEr en vegetabilsk olie, har en høj spreadability, og er god til at opløse solfilter. Den giver ikke fedtet hud ved brug, og tørrer derfor hurtigt ind i huden ved brug.
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl BenzoateOlieopløseligt organisk UVA-UVB filter med meget høj UVA beskyttelse. Solfilteret modvirker aldersforandringer i huden og neutraliserer desuden de frie radikaler.
Ethylhexyl TriazoneOlieopløseligt organisk UVB filter. Produktet øger desuden vandfastheden i produktet og booster de andre filtre.
Glyceryl Stearate SE Er en mild vegetabilsk emulgator baseret på stearinsyre. Virker blødgørende på huden.
Glycerin Vegetabilsk fugtighedsgiver udvundet af Kokos. Glycerin giver en optimal befugtning af huden ved både at tilføre og binde fugten. Virker også blødgørende.
Diethylhexyl Butamido TriazoneOlieopløseligt organisk UVB filter.
Aqua Er INCI-deklarationens ord for vand.
Ceteareth-20

Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.

Ceteareth-12Emulgator af vegetabilsk oprindelse udvundet af kokos/palmekerneolier. Stoffet giver særdeles stabile emulsioner. En emulgator er et stof, der gør det muligt at blande vand med olie. En emulsion er en stabil blanding af vand og olie.
Cetearyl AlcoholEn plantebaseret, blødgørende konsistensgiver, der giver krop til emulsioner.
Cetyl PalmitateEn del af emulgeringssystemet.
Caprylyl GlycolEr et mildt overfedtningsmiddel, der forhindrer udtørring af huden.
Sodium Levulinate 
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Er en emulgator, som fortrinsvis anvendes i vandfaste solbeskyttelsesprodukter. En emulgator er et stof, der gør det muligt at lave en stabil blanding af vand og olie.
CarbomerEr et fortyknings- og stabiliseringsmiddel. Stoffet giver kropsplejeprodukter en ensartet konsistens selv ved store temperatursvingninger. Carbomer minimerer "hvidte-fænomenet", som kan fremkomme ved påsmøring af cremer.
Sodium HydroxidepH reguleringsmiddel. Kaldes også natriumhydroxid.
Sorbic Acid 
Potassium Sorbate Mildt konserveringsmiddel anvendt i levnedsmidler. Stoffet benævnes forskelligt: Potassium Sorbate (kosmetik) og Kaliumsorbat (kosttilskud).

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyheder
og brugertips fra Aloe Vera Group!


Certificering, kvalitet og kontrol
Klik på logoerne og læs mere...

logo_1.giflogo_2.giflogo_3.gif

youtube.giffacebook.gifFølg os på
FaceBook og YouTube